Appartementen

Zijn het de bijzondere metselwerkaccenten en het witte keimwerk die de appartementenvilla in Beaufort tot een charmante verschijning maakt? Zeker! Ook bijzonder is dat de verschillende stijlelementen die gebruikt worden, samen één mooi harmonisch geheel vormen. Voeg daar de mooie, grote raampartijen met uitzicht op de groene omgeving aan toe en u wilt hier nooit meer weg.

Luxe penthouse
Een bijzondere plek in het complex is gereserveerd voor het luxe penthouse op de tweede verdieping. Met een woonoppervlak van maar liefst 125 m², 3 slaapkamers, een aparte wasruimte en een royaal dakterras van 30 m² met zongarantie is dit de overtreffende trap in ruimte. Als u dit wenst, is zelfs een tweede badkamer mogelijk. Wat een weelde!

Bekijk de appartementen op de interactieve impressie

Schrijf u in als reservekandidaat >

Héél veel ruimte

Ruimte, dat is wat alle appartementen in Beaufort met elkaar gemeen hebben. De appartementen op de begane grond en de eerste verdieping hebben een woonoppervlak van maar liefst 85 m², een royale living en 2 slaapkamers, waarvan 1 master bedroom.

Duurzaam wonen

Op het dak van de appartementenvilla liggen zonnepanelen waarmee u uw eigen energie opwekt. Het effect hiervan ziet u terug in uw maandelijkse energielasten. Uw appartement wordt verwarmd door middel van vloerverwarming met een centrale luchtwarmtepomp en warmteterugwinninginstallatie.

Bijzonderheden

  • Eigen parkeerplaats voor elk appartement (penthouse heeft 2 parkeerplaatsen)
  • Ruimte voor een kookeiland
  • Badkamer met luxe sanitair van Villeroy & Boch
  • Vloerverwarming in alle ruimtes
  • Alle appartementen hebben een afzonderlijke buitenberging

Download hieronder de verkoopdocumentatie

Plattegronden

Impressies

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Architect

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2