Locatie

De Bilt verandert uw leven

Zo dicht bij de stad Utrecht, en toch een heel ander leven dan u gewend bent. Wonen in Beaufort doet wat met u. Hier wordt een kleinschalig hoogwaardig woonproject aan een verkeersluwe gezamenlijke toegangsweg gerealiseerd. Hoe heerlijk is het om hier thuis te komen en u volledig over te geven aan uw droomhuis. Geniet van de rust, een kopje koffie of een wijntje op het (dak)terras, balkon of in de tuin. Alsof het iedere dag vakantie is. Wie wil dat niet?

Bekijk de woningen en appartementen op de interactieve kavelkaart

UTRECHT

Eigenlijk heeft de stad geen introductie nodig, maar laten we toch een poging wagen. Utrecht, stad van de Dom. Maar ook een stad met historische grachten, een veelzijdig winkelaanbod, een rijk en gevarieerd uitgaansleven, een aaneenschakeling van culturele hoogtepunten en verfijnde restaurants voor culinaire smulpapen. Utrecht wordt niet voor niets het bruisende en kloppende hart van Nederland genoemd. Alles en iedereen komt hier samen.

De Bilt

Velen kennen De Bilt waarschijnlijk alleen van het KNMI, het weerstation en de dagelijkse weerpraatjes op het journaal. Toch heeft de plaats meer verrassingen in petto. Zo is in de directe omgeving van Beaufort veel groen aanwezig. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij een van de supermarkten of speciaalzaken in het dorp. Uw kinderen kunnen naar een van drie basisscholen in De Bilt.

Groene omgeving, weids uitzicht!

Beaufort ligt aan de rand van De Bilt, met een schitterend weids uitzicht over de Voorveldse Polder, een uitloopgebied van Natura 2000. Hier kunnen uw kinderen lekker een balletje trappen. Al even uitnodigend is de lommerrijke omgeving van het Van Boetzelaerpark. Een groene oase met een vijverpartij waaromheen u heerlijk kunt wandelen. Aan de oostkant van De Bilt strekt zich tot Soesterberg het bosrijke gebied Bosch en Duin uit.

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Architect

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2