Hier wonen? Zo werkt het!

Lijkt het u wat om in Beaufort te wonen? Bekijk hieronder de stappen die we doorlopen. Zo weet u precies wat u de komende tijd te wachten staat.

Stap 1
Aanmelden als belangstellende

Op dit moment kunt u zich aanmelden als belangstellende via het formulier op de website. Zo bent u als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Wonen in Beaufort en mist u niets over de verkoop!

Stap 2
11 juli start verkoop

Op donderdag 11 juli a.s. om 17:00 uur start de verkoop van de twee-onder-één-kapwoningen, villa’s en appartementen in Beaufort. U bent van 17:00 tot 19:00 uur van harte welkom bij Hotel van der Valk Biltsche Hoek (Zaal Oostbroek 1e verdieping) aan De Holle Bilt 1 in De Bilt. Ons verkoopteam staat klaar om uw vragen te beantwoorden en brochure mee te geven. Graag tot donderdag 11 juli!

Stap 3
Digitaal inschrijven

De inschrijving gebeurt volledig digitaal. Vanaf donderdag 11 juli a.s. 17:00 uur kunt u zich inschrijven via het (nieuwe) inschrijfformulier op de website. Inschrijven kan tot donderdag 18 juli 17:00 uur.

Vanaf donderdag 11 juli a.s. 17:00 uur staat ook de verkoopdocumentatie (zoals de prijslijst en brochure) online als download op de website.

Stap 4
Toewijzen woningen en appartementen

Op vrijdag 19 juli a.s. worden de woningen en appartementen toegewezen. Krijgt u een woning of appartement toegewezen, dan wordt u gebeld door de makelaar. Tijdens dit telefoongesprek krijgt u meer informatie over het verdere proces. Krijgt u geen woning toegewezen, dan wordt u aangemerkt als reservekandidaat. U wordt hier via de nieuwsbrief over op de hoogte.

Heeft u zich niet binnen de inschrijftermijn ingeschreven, maar ziet u zichzelf wel wonen in Beaufort? Schrijf u dan in als reservekandidaat. Komt er een woning of appartement van uw voorkeur vrij, dan bellen we u!

Ik wil mij graag inschrijven

Meer- minderwerk

Na het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst neemt de kopersbegeleider van de aannemer contact met u op voor het inplannen van een afspraak om uw wensen te bespreken. De verkooptekeningen en het optieboek worden later als download beschikbaar gesteld op de website. 

Start bouw en oplevering
prognose

De verwachting is dat in het najaar van 2019 gestart kan worden met de bouw en dat de oplevering eind 2020 kan plaatsvinden.

Vragen of onduidelijkheden?

Alle beschikbare informatie is vermeld op de website. Mocht u toch vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met WVO makelaars via telefoonnummer: 030-6920304 of per e-mail: zeist@wvo.nl.

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2