TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN

Drie lagen optimaal wooncomfort, dat hebt u in de twee-onder-één-kapwoning in Beaufort. De totale woonoppervlakte is 165 m². Met maar liefst 4 slaapkamers en de optie van een extra slaapkamer op zolder is er in deze chique afgewerkte woning volop ruimte voor u en uw gezin. Vanuit uw woonkamer stapt u zo de heerlijk zonnige tuin in.

Bekijk de twee-onder-één-kapwoningen op de interactieve situatiekaart

Schrijf u in als reservekandidaat >

Verschillende stijlen, één geheel

Een woning met het ultieme wauw-effect, dat is deze royale twee-onder-één-kapwoning. Het erkerraam zorgt voor een eigentijds jaren ’30-effect. Geheel in lijn met deze uitstraling van uw woning kunt u kiezen voor een uitbouw met een sfeervolle veranda. Door gebruik van verschillende stijlelementen hebben beide woningen ieder een eigen identiteit, maar vormen ze samen één geheel.

Toekomstproof

De zonnepanelen op het dak van uw woning zorgen ervoor dat u flink kunt besparen op uw energielasten. Uw woning wordt verwarmd door middel van vloerverwarming met een centrale luchtwarmtepomp en warmteterugwinninginstallatie.

Bijzonderheden

  • Optie: aanbouw van een veranda
  • Optie: bijplaatsen dakkapel en dakramen
  • Garage met openslaande deuren
  • Extra badkamer mogelijk
  • Royale woonkeuken
  • Flexibele indelingsmogelijkheden van de ruime zolder

Download hieronder de verkoopdocumentatie

Plattegronden

Impressies

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Architect

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2