Rietgedekte Villa’s

Op een royale kavel, variërend van 460 tot 650 m², wordt uw droom werkelijkheid. U heeft de keuze uit een villa die uitgevoerd wordt in traditionele roodbruine baksteen of een villa die met wit gesausd gevelmetselwerk en onderhoudsarme composiet houten delen wordt afgewerkt. Met een woonoppervlak van 210 m², verdeeld over 3 woonlagen, kunt u zich helemaal uitleven. De fraaie rieten kap geeft uw villa de klassieke en warme uitstraling die past bij het landelijke karakter van De Bilt. Een prachtig weids uitzicht over de Voorveldse polder is de kers op de taart. Hier is het heerlijk thuiskomen. 

Bekijk de villa’s op de interactieve situatiekaart

Schrijf u in als reservekandidaat >

Echte eyecatcher

Het rieten dak geeft uw villa extra stijl en klasse, net als de composiet houten delen in combinatie met de subtiele metselwerkaccenten en het fraaie witte keimwerk. Van binnen springt de luxe en comfortabele badkamer met sanitair van Villeroy & Boch in het oog.

Uw droomvilla

Ziet u zichzelf al wonen in deze villa? ’s Avonds heerlijk ontspannen met een boek bij de open haard. Of in de zomer nog even afzakken met een wijntje op het tuinterras, voordat u gaat slapen. De master bedroom is uitgerust met een walk in closet.

De bijzonderheden

  • Luchtwarmtepomp i.c.m. centrale terugwinning installatie.
  • Badkamer met separaat toilet
  • Mogelijkheid tot 2e badkamer
  • Optie: open haard, aanbouw van een serre en/of een veranda
  • Garage met openslaande deuren
  • Vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping

Download hieronder de verkoopdocumentatie

Plattegronden

Impressies

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Architect

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2