KOPPELSTOKSTRAAT
STADSWONINGEN CIRCA 140 M2

Veelzijdig. Dat zijn de zes grote stadswoningen aan de zijde van de Koppelstokstraat. 

Op de begane grond kunt u bijvoorbeeld een eigen praktijk voeren of werkruimte creëren. Aan de zijde van de privé parkeerplaatsen heeft u een grote berging, voor fietsen en dergelijke. De ruime living met woon/eetkeuken is gelegen op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping zijn de drie (slaap)vertrekken en de grote badkamer. Een prettig gezinshuis, een fijne plek om op de groeien èn om in alle rust te werken. Uiteraard beschikken al deze woningen over een buitenruimte, in de vorm van een loggia terras en dektuin aan de eerste verdieping.

Belangstelling

Nieuwbouwappartementen op een locatie als deze: het zijn kansen die niet elke dag voorbijkomen. Als u interesse heeft, is het goed om die al vroeg kenbaar te maken. We beloven u dan om u als eerste op de hoogte te brengen als de start- datum van de verkoop bekend is. Vanzelfsprekend is uw registratie als belangstellende geheel vrijblijvend en zullen wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op of vul het onderstaande formulier in.

U heeft interesse in:

Projectontwikkeling

 

Verkoop en informatie

Frisia Makelaars
Javastraat 1A
2585 AA Den Haag
070 342 01 01
nieuwbouw@frisiamakelaars.nl

Makelaarskantoor Reichman en Rommelaar
Cornelis de Wittlaan 39
2582 AB Den Haag
070 354 66 00
nieuwbouw@reichmanenrommelaar.nl