MENNINCK-/
KOPPELSTOKSTRAAT
APPARTEMENTEN CA. 50, 60 EN 100 M2

De Dr. Lelykade en de Koppelstokstraat zijn met elkaar verbonden door de Menninckstraat.

Aan deze verbindingsstraat, inclusief de hoek, komen 6 appartementen variërend in woonoppervlakte. Ook ieder met hun eigen buitenruimte!

Vier tweekamer appartementen aan de Menninckstraat met een oppervlakte van circa 50 m²). Deze bestaan uit een living, een slaapkamer, een badkamer en een balkon of terras.

Op de hoek met de Menninckstraat/Koppelstokstraat komt één appartement met één woonlaag op de eerste verdieping (circa 60 m²) en één appartement met twee woonlagen. Dit zogenaamde maisonnette appartement op de tweede- en derde verdieping beschikt over ruim 100 m² woonruimte en een terras.
Het zijn ideale woningen voor meerdere doelgroepen of een fijn pied-à-terre ‘a la mer’.

Belangstelling

Nieuwbouwappartementen op een locatie als deze: het zijn kansen die niet elke dag voorbijkomen. Als u interesse heeft, is het goed om die al vroeg kenbaar te maken. We beloven u dan om u als eerste op de hoogte te brengen als de start- datum van de verkoop bekend is. Vanzelfsprekend is uw registratie als belangstellende geheel vrijblijvend en zullen wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op of vul het onderstaande formulier in.

U heeft interesse in:

Projectontwikkeling

 

Verkoop en informatie

Frisia Makelaars
Javastraat 1A
2585 AA Den Haag
070 342 01 01
nieuwbouw@frisiamakelaars.nl

Makelaarskantoor Reichman en Rommelaar
Cornelis de Wittlaan 39
2582 AB Den Haag
070 354 66 00
nieuwbouw@reichmanenrommelaar.nl